сряда, 27 ноември 2013 г.

Нови продукти 7

Надявам се да не съм ви досадила с публикациите за нови продукти, но имам още няколко, които искам да ви покажа, преди да "остареят". Новото е, че ще вмъкна малки ревюта на продуктите на Essence.

Започвам отново с боя L'oreal Preference, този път в малко по-светъл цвят и с малко по-студен оттенък - 5.25 или Ледено кестяв

L'oreal Elseve Fibrology балсам за обем на косата. Имах известно колебание за него, дори първоначално въобще нямах намерение да си взимам балсам от тази серия, но след като установих, че съм доволна от шампоана реших така или иначе за да не се терзая повече, да взема и балсама. Освен това беше на промоция за 4,99 лв. в DM. За тези продукти ще пиша отделно, защото си заслужават, така че ако ви интересуват наглеждайте блога.

С декоратовните продукти на Essence съвсем случайно се сдобих от един шопинг в DM. С перфиреното си зрение забелязах нова колекция гримове и просто нямаше как да я подмина, a дори не знаех в онзи момент, че е инспирирана от тийн идолът Джъстин Бийбър и се казва Beauty Beats. Аз съм много скептична към декоративната козметика на Есенс, но когато има лимитирани продукти почти винаги се изкушавам да си взема нещо.
Веднага ми грабна окото блестяща пудра за лице или хайлатър по-скоро. Като за всеки ден си казах сигурно не е лоша, а и хубав принт имаше отгоре и забърсах веднага една.
Цветът е един и се казва 01 SWAAAG!(wtf?!) Хаха, какво ли значи?:)
Пудрата има не особено забележим шимър, не е златист, а по-скоро сребрист и ще допадне на любителите на по-дискретния блясък. Може да се наслагва за допълнителен ефект. Четох, на някои места, че е нетрайна, но според мен с база/фдт има задоволителна трайност. Все пак, тъй като продължавам да я тествам, засега нямам крайно мнение за нея.


Гланцът пък в опаковката изглеждаше много сладко розово, а и се сетих, че някога имах един с подобен цвят/ако не и същия, кой знае/ и страшно много ми харесваше как стои на устните. Лошото беше, че се разтичаше покрай капачката, т.е. не беше много читава опаковката му/нормално като за Есенс/. Хмм.. взех и от него един, надявам се да е по-свястна неговата. Така или иначе след като го тествах се оказа, че не е като предния, има разлики. На снимката ще видите, че четчицата му е малко странна.. една топчеста на върха. Като се нанася на устните не е много лесно първоначално, стои гъсто и лепкаво. Но след това се получава добре. Цветът е бледо-розов в студената гама. На мен ми харесва доста как стои.
Опс, забравих да кажа, че и този е с не по-малко забавно име - 02 Eeenie Meenie:)


А така стои на моите устни:

И както сме на вълна Beauty Beats ружът от серията беше убийствено ярък, почти червен, дори и тинейджърките не си представям да се клепат с такова нещо, освен ако не отиват на карнавал:D Шегата настрана, може би опитна ръка би могла да сътвори хубав грим с него.

Лакчето в любимия есенен цвят 155 red ahead го имам от малко повече време, но още не съм го носила, така че и той минава за нов продукт:).

Ами това е за сега, надявам се да не ви е било скучно през последните 40-50 секунди на блога:D И защо не да дойдете пак:-)

6 коментара:

  1. Хмм аз пък като гледах ревюта точно на ружа съм се наточила,но ще видим :Д Все още не съм попадала на колекцията по магазините :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има ги нещата като гледам в различни градове, но явно все още не навсякъде. За ружа не съм обърнала внимание, а трябваше да погледна и за негови ревюта, че само на хайлайтъра гледах след като го взех чак:)

      Изтриване
  2. Гланцът малко повече розов ми идва за моя тен, но пък съм имала на същата серия в малинов цвят, или нещо подобно. Единствено не ми хресваше, че е доста нетраен.

    http://joyslittlepleasures.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, този дето аз го имам е сравнително траен, ако не се консумира нищо:)

      Изтриване
  3. Предполагам, че ружът няма да е силно пигментиран.Имам един на Катрис, който изглежда ярко червен в опаковката, а реално се слива с кожата и трябва да наслагвам :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, възможно е, но може и да не е много пигментиран:) Аз понеже съм запомнила, че имаше един подобен на Мас, ако не се лъжа от някаква колекция и също ярко червен и коментарите бяха, че не става за всяка кожа и всякакъв грим. Но на Есенс може разбира се да не е толкова ярък колкото съм си мислила.
      Поздрави!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...