неделя, 16 февруари 2014 г.

Нови продукти 9

Здравейте, надявам се да не съм ви досадила с подобни публикации, но отново имам няколко нови продукти, които да ви покажа. Постарах се да съм сравнително икономична в покупките и да се огранича до неща, които са ми действително необходими с малки изключения.

Започвам с тъмно-червен лак на Rimmel, който беше на промоция в DM. 330 Highland е цвета.
CC крем на Avon в тест опаковка, цвят Natural Beige и мисля, че беше вторият от гамата.
Еденични сенки на Manhattan - това е много хубаво седефено кафяво, което видях случайно и ме грабна от пръв поглед, защото от доста време исках подобен цвят.
Мицеларна вода на Mixa - до сега я ползвах няколко пъти и много ми допадна.
Балсам за устни на Klorane.
Lolita lempicka EDP - бях споменала, че ми е в уиш листата за годината. Не мога да ви опиша колко е сладурско шишенцето на живо...
Душ-гел Balea Street Art с аромат на плодове - мирише много приятно и сочно.

Продължавам с любимите ми памучни падчета за почистване на лицето на Ebelin и сухият шампоан на Balea, които не са ви непознати, затова няма да ви занимавам с тях и продължавам нататък.

Маска за лице Purederm - колагенова против застаряване. Не, че съм много застаряла:) Днес смятам да я изпробвам.
BC Bonacure Repair Rescue - мостричка на шампоан за увредена коса, която се намърда сред новите неща и тя.
Балсам за устни Balea - няма да пиша името на серията защото ми е трудно дори за четене:) Но на прима виста приятен ми се стори.


Ако имате някакво мнение за някой от продуктите много ще се радвам да споделите впечатления си!:)
До скоро!

8 коментара:

  1. Маската за лице на PureDerm и аз я пробвах вчера. Много ми хареса и е оригинално направена ( докато я разтворя голям зор видях :D ) ! :) Смятай колко съм гледала, от теб чувам, че точно тази е колагенова/anti-aging. Аз видях плодчетата и я награбих веднага, изобщо не четох! Ама нищо де :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хах, и на мен ми се случвало нееднократно да не обърна внимание на някоя подробност като купувам нещо:), после заради блога почвам да се задълбочавам ;D

      Изтриване
  2. Каква е цената на парфюма и траен ли е :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От енцо го взех - http://www.enzo.bg/lolita-lempicka/lolita-lempicka-parfjumna-voda-za-zheni/ , но има и доставка от 6 лв. Мисля, че и в шопинг.бг беше подобна цената, но да не те излъжа.
      Що се отнася до трайността е много относително, нали знаеш:) По принцип е траен за мен лично, а и от коментари, които съм чела също/виж във фрагрантика/. По-траен е определено и по-наситен от тоалетната вода, но тя пък също си има своето очарование/малко е по-различен аромата/:-0

      Изтриване
  3. Здравеей, повече от месец сигурно използвам онази маска на Джон Фрида.. мноого съм доволна от нея.. наложи се 2-3 пъти да се изкъпя без нея тези дни.. и веднага се забелязва разликатаа..радвам се, че толкова ми допада като я използвам , а и видимо косата наистина е мн различна - чак фризиорката каза : "..онзи път каква жива беше.. "таа..дали пък само за в момента не заглажда и прави тези "чудеса" с косата и то само външно..хммм.. но много си я харесвам , тъкмо намерих моята маска.. ..какво е твоето мнение ?! :)) До скоро, поздрави..!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. привет, много се радвам, че ти е харесала маската и си доволна от нея! по отношение на дълготрайния ефект според мен не може да се очаква такъв от подобен продукт, или аз поне не знам за такъв. зависи дали има възстановяващ, заздравяващ или само козметичен ефект като конкретната маска, но моето мнение, е че е нормално след употреба да е най-добре изглеждаща косата ти. това е все едно да ползваш хубави продукти, да имаш хубава коса и в един момент, ако нещо се случи и спреш да ги ползваш и да се грижиш за косата си/примерно/ да очакваш косата ти след една година да изглежда по същия начин - според мен няма как да стане това. все пак е хубаво, че поне докато ползваш маската си доволна, а и едва ли не е оказала никакъв минимално положит. ефект за по-дълго време в/у косата ти.
      Поздрави и от мен! Ако искаш може да споделиш и по-нататък дали си все още си на същото мнение:)

      Изтриване
    2. Здравеей, разбира се... а и ти ако намериш продукт подобен на този наистина мн мн добър.. можеш да споделиш..да видим дали ще се престраша да я смена ;Д хаха..
      До скороо, поздрави !!

      Изтриване
  4. И аз се сдобих с няколко цвята от лаковете на Римел и са доста удобни за нанасяне и бързо изсъхват, което за мен е едно то най-важните неща.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...