сряда, 12 февруари 2014 г.

Синя пясъчна феерия

Perfect Sand Lacquer S62 и Golden Rose Holiday 71


Винаги съм отбягвала сините цветове за лакове за нокти, тъй като смятам, че не ми отиват. До момента, в който реших да направя комбинация на турско сини обувки с лак в същия цвят и се получи много интересно. Другият светло-син е моментна прищявка. И малко за тях по отделно:

Perfect Sand Lacquer S62 е много красиво турско синьо. Основен недостатък на този лак е че се излющва светкавично бързо, нещо, което не очаквах от пясъчен лак. Това е най-нетрайният ми от всички пясъци до сега.

Golden Rose Holiday Nail 71 e също много красив, заскрежен светло-син цвят. Малко по-траен е от предния, но... има едно голямо НО и то е, че е почти невъзможно да се махне с  обикновен лакочистител. Това е сигурно най-трудно сваления ми лак за нокти до степен, че почти ме отказва да се лакирам отново с него.

Ето как стоят на нокти:
.

7 коментара:

  1. Страхотно изглежда! От както се сдобих с пъвият си пясъчен лак на Перфект страшно много ми харесаха и особенно през зимните месеци само тях си нося. Исках да те попитам обаче за един от другите ти лакове- става въпрос за Ados Texture Effect, от много време търся изчистен бял пясък, този на Golden Rose ме ядосва, защото има брокат вътре :D Така че много ще се радвам, ако знаеш и споделиш от къде мога да си взема такъв. Супер много ме грабна и изглежда много добре :)

    Днес май за първи път се сблъсквам с блогът ти, но постовете ти много ми допаднаха, така че с удоволствие ще те следя и занапред :)

    Поздрави
    Ив

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Иви! Много се радвам, че ти допада блога ми и да знаеш, че и твоят ме изкефи!:)) Белият лак на Адос, честно казано не помня точно от къде го взех, есента май беше, но дали от видин или враца, където бях не помня точно, така или иначе май няма да ти свърши работа, защото сигурно не си от тези градчета. Май не мога да помогна много... Надявам се да успееш да си вземеш, ако не такъв то подобен. Брокатен също не звучи зле, но зависи на каква вълна си.
      Поздрави от мен:)

      Изтриване
  2. Много ми харесва турско синият цвят :)
    http://lslfun.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...