понеделник, 10 март 2014 г.

Empties x5

Привет отново! Ето кои продукти изхабих наскоро:

Avon Senses Winter Cocoon душ гел - приятен, кремообразен, но не прави много пяна за жалост на нейните любителите. Има хубав аромат и доколкото помня го препоръчват, и за чувствителни кожи.

Purederm маска за повяхнала кожа - обещава възстановяване, овлажняване и подхранване на кожата, както и намаляване на признаците на стареене+дребните бръчици. Не е лоша като усещане, но за ефект ми е трудно да говоря. Освен това имам проблем с такива маски, които в повечето случаи са много напоени и доста големи за моето лице.

Deva Slim Effect - лосион за тяло с отслабващо и стягащо действие - този лосион има странен ментов аромат, светло кафяв е на цвят и има леко охлаждащо усещане след употреба. Основен минус за мен, е че много бавно ми попиваше в кожа, иначе няма нещо друго неприятно. За ефект е спорно да се говори, но ако сте упорити/не като мен/, може и да забележите такъв.

Balea дезодорант за чувствителна кожа - както бях казала веднъж има силен сапунен аромат и няма да си го взема повторно.

Schwarckoft BC Bonacute Reapir Shampoo - мостричка за суха и увредена коса. Може да не е пълноразмерен продукт, но защо пък да не изкажа 2-3 думи за впечатлението ми от еднократното й ползване. С наистина малко думи - омазни косата ми страшно бързо, дори след самото миене беше сплъстена. Истината е, че наистина не е подходящ за несухи и не-крайно изтощени коси, така че няма нужда да си правите експерименти като мен...

SVR Rubaline мицеларна вода за чувствителна кожа - тази вода ми е любимата след мицеларната на Биодерма, дори бих казала, че стои на едно ниво с нея.

Rimmel спирала за мигли за естествен поглед - тази спирала наистина прави миглите не особено драматични и гъсти,точно като за естествен поглед. Ако желаете такъв ефект можете да пробвате тази бюджетна спирала на Римел.

Dove лосион за тяло с блясък -  много дълго се проточи ползването на този лосион, но успях да го изхабя все пак дори и късно през зимата. Има дискретен блясък, но аромата не бих казала, че е от най-приятните, които съм имала. Ако за това лято не открия някакъв нов заместник, пак ще си взема този.

Neutrogena балсам за устни - много добър за мен сред бюджетните балсами. Дълготрайно хидратира, има неутрален аромат, не се изтрива бързо от устните и самият балсам е твърд, но не в лошия смисъл, което го прави по-икономичен и немазен на устните.

Ако имате опит с някой от тези продукти ще се радвам да оставите мнението си в коментарите.
До скоро!:)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...