събота, 13 юли 2013 г.

Аксесоари за лице на Ebelin

Здравейте отново!
Някои от продуктите в бюти кутията са вече история, а този път ще ви говоря за два интересни за мен аксесоара на ДМ-ската марка Ebelin, с които се сдобих преди известно време.

Първият е свързан с грима, аз го наричам "яйцето" на каквото на мен ми прилича. Всъщност е ДМ-ска разработка на далече по-скъпият "бюти блендер" за нанасяне на течен фон дьо тен. По мое мнение доста сполучлива. До сега не бях ползвала подобно приспособление за нанасяне на фдт-на и искам да ви кажа, че е изключително по-лесно и приятно отколкото с обикновените латексови гъбички. Получава се много добър и равномерен финиш.
За да не се хаби повече продукт обаче някъде четох, че е добре да се ползва влажен. Аз обаче не съм пробвала този метод, ако го направя ще ъпдейтна инфото. Относно цената обаче според мен можеше да бъде и по-приемлива за българският пазар. По спомени май беше 6.99 лв. Казвам това, защото рано или късно ще ми се наложи да го подменя (дори след няколко ползвания забелязвам, че се зацепи на някои места). Въпреки това аз лично го препоръчвам, за мен е изключително полезно изобретение.



->->->
Вторият продукт се именува "тампон за пилинг и масаж на лицето" и е леко странно за мен приспособление. Има следното описание на етикета: "Малките власинки отстраняват слоя мъртви кожни клетки, а заоблените пънчета за масаж подобряват кръвообращението. Употреба: за оптимално действие използвайте с продукт за почистване на лице. Нанесете върху намокрено лице и масажирайте кожата с нежни кръгообразни движения."

Освен, че е много симпатичен и интересен на пипане(мек и гъвкав), този масажор или гумичка, както аз го наричам:), има лекo и приятно усещане върху кожата, когато се обтрива с него. Много ми е забавно да го ползвам. Но не мисля, че има друг кой знае какъв почистващ ефект или аз не забелязвам такъв освен, че е приятен за употреба. Цената е повече от приемлива, около 3 лв.


Това е, което исках да споделя за тези продукти. Ако и вие имате опит с тях ще се радвам да чуя мненията ви.

9 коментара:

  1. Аз също ползвам пад-чето за почистване на лице от около седмица може би. Истината, е че аз имам доста чиста кожа и го правя превантивно общо взето, но определено чувствам лицето си след това доста чисто и свежо. Когато се мия само с ръце пак си го чувствам чисто, но не толкова, колкото с това малко розово бон-бонче :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че при теб сработва и забелязваш разлика с преди и след употребата му. Аз по-рядко чувствам съществена промяна от употребата на такива неща, например и четките за лице също.
      Поздрави!:)

      Изтриване
  2. Дам, различните неща и продукти различно действат на всеки. Не е казано, че като на някой действа и на друг ще е така. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Точно вчера си купих същите два продукта от DM! Нямах време да ги пробвам, но са много симпатични, ако не друго.
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. И аз тъкмо се сдобих с този масажор за лице, така да го наречем, понеже друг ефект надали ще има. Но ми се стори много симпатичен и реших да го купя и пробвам.

    ОтговорИзтриване
  5. Имам и двата продукта, но "яйцето" си е неизменно до мен всяка сутрин. Аз го ползвам мокро, много по-добре е така, но предполагам че вече си пробвала. Открих един трик, когато много бързам и нямам време го пръскам малко с термална вода и после лицето си, върши чудесна работа.

    ОтговорИзтриване
  6. Аз редовно използвам падчето за почистване сутрин и вечер. Забелязах, че много добре разпенва продуктите за измиване и ги разнася по-равномерно от колкото като използвам само пръсти.

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви за коментарите!:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...