неделя, 7 юли 2013 г.

Продукти за коса - Garnier, Inoa, Alfaparf

Здравейте,
от известно време готвя настоящата публикация, в която искам да ви споделя за някои козметични продукти за коса, с които имам опит в последно време.

Първо ще започна с боята, която използвах преди около 4 седмици, но в друг цвят. Тъй като имах неуспешни опити да постигна някакво покритие с две професионални бои по-рано, реших този път да се спра на добре познатата на всички марка Garnier. Не сгреших с избора си и не се разочаровах. Още повече, че току-що беше излязла на пазара новата серия Olia, така че експеримента още повече си заслужаваше.
Какво ни обещава Garnier Olia? Както повечето марки бои за коса най-добро покритие, нанасяне, цвят и издръжливост благодарение на маслата в нея.
Аз имам известно количество бели косми в корените, които тази боя ми покри почти напълно. Що се отнася до цвета резултата също беше приличен, а трайността на цвета също добра. Но реших да сменя цвета с по-светлия 6.35 и се надявам също да ми се получи добре следващият път.

->->->
Следващият продукт е балансиращ шампоан на италианската марка Alfaparf Milano Balance Shampоос минерали, витамини и биорегулиращ комплекс с екстракт от морски водорасли, който взех специално за нуждите на бързоомазняващата ми се коса в летния период и след като осъзнах, че шампоаните, които ползвам допълнително утежняват положението в летните жеги. Реших, че имам нужда от освежаващ шампоан, който ефективно да почиства скалпа, да се грижи за косата и да я поддържа максимално дълго свежа. И смятам, че го получих. Наистина съм много доволна от този шампоан и го препоръчвам на всеки, който има същия проблем.

->->->
Inoa - шампоанът за боядисана коса с арганово масло и зелен чай, без сулфати, за който преди време бях писала, че когато имам повече опит с продукта ще напиша впечатленията си за него. Вече имам представа, но не съм очаровaна както с този на Алфапарф. По-скоро съм със смесени чувства. На едно място бях прочела, че прави доста пяна, но при мен няма такова нещо. Много трудно го разпенвам, не че това е голяма драма. Вероятно ключът към това се крие в уточнението, че това е крем-шампоан/чак сега отново се вгледах в етикета на гърба/. Същото описание отново прочитам за богатата и мека пяна, но при мен такова нещо както вече казах не забелязвам. Аз лично установих, че когато го ползвам самостоятелно без балсам или маска/на други марки/ косата ми изглежда по-добре. Що се отнася до грижата, вероятно оказва някаква, но като цяло смятам, че този шампоан не сработва на моята коса в пълният си потенциал. Може би подходих с високи очаквания към него заради боята за коса Inoa, която се ползва с много положителни коментари.

Надявам се публикацията да ви е била полезна и информативна.
До скоро!:)

2 коментара:

  1. Добре се нацелихме, тъкмо се колебаех за Олята. Ще се тества.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се:) Аз тази седмица ще се намажа и дано да ми е добре. Хубавото на тази боя, което съм забравила да спомена е, че не потъмнява косата, както други бои от средния клас. Поне с това не рискуваме. А на самата опаковка пък пише, че ако с е колебаем м/у 2 цвята да изберем по-светлият.
      Поздрави!:)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...