събота, 27 юли 2013 г.

Продукти на Maybelline

Привет!
Искам да ви покажа два продукта на Maybelline, които ползвам от известно време насам почти всеки ден и съм много доволна. Това са спирала за мигли One by One Volume Express и руж от серията Colorama.

Първо ще започна с ружа. Той е цвят 101. Колебаех се между него и още 2-3 цвята/да не кажа всичките, защото много ми харесаха, много актуални цветове е цялата гама/ и накрая се спрях на този. Много свеж, летен цвят. Трудно ми е да опиша самият нюанс, той е по-скоро в розовата гама, но не е нито бебешко розов, нито коралов, а много бледо-розов към телесно или праскова. Има и много фини златисти частички, които обаче снимките не са добре уловили. Нанесен на лицето придава чудесна, естествена руменина. Но имайте предвид, че не е много пигментиран и може да се наложи да повторите с четката за по-наситен цвят.



Трайността е според мен добра, като се има предвид, че сега е лято и е нормално по-малко да издържа. Що се отнася до опаковките на тези ружове те могат да минат за евтини и елементарни дори, все пак са бюджетен продукт. Големината им е като на сенки за очи, но това може и да е предимство, защото са много компактни, малки и не заемат почти никакво място в козметичната ви чантичка.
Моят съвет е, ако се колебаете между два цвята, вземете и двата!:)) Горещо препоръчвам да се тестват от хора, които търсят хубави, бюджетни ружчета в актуални цветове. Аз съм почти сигурна, че ще си взема поне още един.
Цената е около 5-6 лв. Грамаж обаче не виждам на етикета да е указан.



->->->
Следващият продукт е спиралата за мигли, която сигурно познавате добре и, от която съм доста доволна напоследък. Спомням си, че в началото когато си я взех преди месеци не бях очарована, не знам защо. Но тъй като имах и други спирали за употреба, най-накрая ми остана тази и от известно време съм само с нея.



Ето как стои на мигли:

6 коментара:

  1. Тези ружчета на Мейбълин откога ги заглеждам, крайно време е да ги пробвам и аз. А и като цена са супер. Този, който си показала е много готин като цвят!

    Спиралата съм я имала и за съжаление не ми хареса особено, а по принцип съм фен на спиралите на Мейбълин. Много ми се ронеше и ми правеше черно под очите.

    ОтговорИзтриване
  2. Тази спирала е страхотна, любим продукт (както и другите й разновидности), без който не оставам!

    ОтговорИзтриване
  3. Спиралата е много интересна! :)) Стои ти много хубаво!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...