неделя, 4 август 2013 г.

Avene Cleanance продукти за лице

Здравейте!
От известно време събирам впечатления за два продукта за лице от серията на Avene- Cleanance. И двата много харесвани от мен продукти на марката. Първо започвам с измиващия гел без сапун.


Този гел си го купих за нуждите на комбинираната ми до мазна кожа. Самият гел е предназначен за мазна и проблемна кожа. Съдържа термална вода Авен. Много съм доволна как почиства лицето ми. Чувствам го по-свежо и чисто от много други продукти, които съм ползвала от средния клас.
Самият гел не съдържа сапун, но през по-студените месеци чувствах леко опъване на кожата в някои участъци. Сега през лятото нямам такива усещания.
Не знам какво повече да добавя за него, освен че го намирам за хубав продукт и го препоръчвам на хора с проблемни кожи. Цената по спомен беше около 22 лв.

->->->
Следващият продукт от серията Cleanance е почистващата-ексфолираща маска.

Бях прочела доста положителни отзиви за нея, затова реших, че си струва да се опита. Много съм доволна от ефекта на моята кожа, мисля че никоя друга маска не ми е почиствала толкова ефективно лицето. В началото се забелязва лек пощипващ ефект, но това според производителя е нормално и доказателство, че маската действа. При мен май само на първото ползване усетих такова щипане, след това не. Хубавото на самата маска, което може да ви се стори странно, е че много лесно и бързо я свалям, само с няколко движения на гъбичката/специална за сваляне на маски/ за разлика от други маски, които съм ползвала. От части се чудя да не се дължи на това, че преди да се отмие/пак според етикета/ се разтърква хубаво с навлажнени пръсти. Мисля, че това размеква маската и затова я свалям по-лесно. При други маски, които съм ползвала не е имало такова условие.

Текстурата е бяла с ексфолиращи частички, които
наподобяват като усещане на кокосови стърготини.

И двата продукта не съдържат парабени.

->->->

Неотменим помощник в "борбата" със свалянето на маски.
Този конкретно е от Орифлейм.


Имате ли опит с тези продукти? Ако е така, ще се радвам да чуя мненията ви!

3 коментара:

  1. Blagodarq ti che v detaili ni obqsniavash produktite! :))) Taka s pomoshta na teb nauchavame vsichko za produkta :)
    new post :)
    http://gabisade.blogspot.com/2013/08/instagram-post-1.html

    ОтговорИзтриване
  2. Az mnogo haresvam pochistvashtiq gel,dobra rabota mi vurshi :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...