четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Почистваща пяна L'oreal Sublime Fresh

Преди известно време взех тази пяна, тъй като доста ме заинтригува на стелажите в магазина. Както бях отбелязала вече това е нов по вид продукт за мен като консистенция и технология за измиване на лицето. В опаковката самата пяна е прозрачна течност, която се трансформира в истинска, богата пяна при натискане на помпичката. Има вид и усещане точно като разпенен шампоан за коса(тук се сещам, че съм забравила да направя снимка).
Ето какво ни обещават от L'oreal според етикета:
- идеално отстраняване на грима.
- 100% почистване на порите(дали?)
- оставя кожата чиста и свежа.
- без съдържание на сапун и алкохол(супер).

пп: добавям и снимка на самата пяна.

Пяната е подходяща за нормална и комбинирана кожа според производителя. Моята е по-скоро комбинирана към мазна, с някои сухи участъци през зимния сезон. Според мен е идеална като последна стъпка в премахването на грима. Поради пянообразната си консистенция имам усещането за истинско почистване и освежаване. Много приятно, лесно и бързо се разнася на лицето, както и се отмива. Като ежедневно почистващо средство за негримирана кожа не знам дали е напълно подходяща.. защо пък не. Но за 100% почистване на порите според мен е силно да се говори, за идеално отстраняване на грима - да.  Така, че лично за мен аз намирам L'oreal Sublime Fresh за най-приложима в демакииращият ми ритуал.

Количеството е 150 мл, а цената по спомен между 8 и 9 лв на промоция. Не съдържа парабени.
Някой от вас има ли опит с този или друг подобен продукт? Ще се радвам да обменим мнения.

4 коментара:

  1. Този продукт не съм го ползвала,но и не изглежда много обещаващо.Явно търсенето на продукт,който да маха добре черни точки ще продължи :)

    ОтговорИзтриване
  2. Определено не може да става въпрос за основно почистване на лицето от нечистотии и черни точки, но за махане на остатъци от грим и освежаване на кожата е много добре и аз лично съм доволна в това отношение, ще си я използвам докарй:)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм доволна използвам я предимно за сутрешното измиване за премахване на излишния себум от кожата .Не знам дали премахва грим не се гримирам .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз така предимно я използвах и също бях доволна:)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...