петък, 21 юни 2013 г.

Ароматна среща: Moment de Bonheur, Yves Rocher

Привет!

Ето и обещаната публикация за още един предпочитан от мен парфюм за летния сезон(пък и за останалите сезони, защо не). Не е типично летен, но красивият и женствен аромат на рози го прави сякаш по-подходящ за пролетно-летния сезон, когато природата и всичко наоколо се пробужда за ново начало.



Накратко за парфюма: Лансиран през септември 2011 г. септември Moment de Bonheur е свеж, флорален, дамски аромат с връхни нотки: зелени нотки; сърдечни нотки: роза и базисни: пачули и кедър. Парфюмът олицетворява един истински Момент на щастие!

Moment de Bonheur за мен е наистина щастие за сетивата, той е едновременно елегантен и неангажиращ аромат, който подхожда на всякакви поводи и ситуации. С него се чувствам женствена и същевременно по детски наивна. Носи ми спокойствие и безмрежност, като тихо чаено парти на китна полянка. 
Този парфюм е предимно рози за мен, но не химични и натрапчиви, а свежи розови рози. Подходящ е за всякакви поводи според мен, но подчертано е дневен аромат. 
Трайността е добра на моята кожа, няколко часа. 

Ако харесвате този парфюм или предпочитате някой друг за лятото, ще се радвам да чуя!:)

5 коментара:

  1. Благодаря ти за милия коментар :)

    Деси
    http://truedreamcatcher.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Zdravei mila tagnah te vij usloviqta http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, за което, много мило:) Ще се информирам какво трябва да правя аз на свой ред, може би да пусна подобна публикация?..

      Изтриване
  3. Красива ароматна композиция, нежна и в същото време свежа.На мен много ми прилича на Chloe EDP.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...