неделя, 3 ноември 2013 г.

Нови продукти 6

Здравейте, ето накратко какво си взех в последните дни.

L'oreal Recital Preference №5 - боя за коса, която много се изкуших да взема след като видях как стои на косата на една блогърка. Разбира се не е гаранция, че при мен ще се получи същият цвят, но много се надявам поне да наподобява.
Goldwell  шампоан 100 мл. + мостра на балсам за боядисана коса - взех ги за проба от Enzo, поне от шампоана ще имам повече за разлика от балсамчето.


Dove Beauty Finish дезодорант против изпотяване - от няколко ползвания ми допада, хубаво мирише(макар и малко натрапчиво).
Nivea Waschgel почистващ гел за лице за мазна кожа - много отдавна не бях ползвала продукт за лице на Нивеа, дори не помня кога за последно. Обещанията на етикета звучат много добре, общо взето всичко, което човек би искал да от един измиващ гел, но... дали? От една проба нямам забележки, освен единствената засега.. неприятната миризма на крем за лице.
L'oreal Elseve Fibralogy шампоан за тънка коса - ако не съм доволна и този път, мисля, че ще приключа с шампоаните на тази марка.
Пяна за бръснене Alverde - на промоция в ДМ за 1.99 лв. беше.
Ароматизатор за стая Glade - не е типичен козметичен продукт, но си падам по такива неща. От аромата не съм много очарована обаче, мирише ми на прах за пране. Е разбира се можеше и по-зле да бъде:)

10 коментара:

  1. Да споделиш за измиващия гел на Нивея, че ми е любопитен :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ok, като добия повече впечатления непременно:)

      Изтриване
  2. Здравей,писахме в публикацията за Клоран. :))
    Аз съм много доволна от Nivea All in 1 , много е добър според мен..една опаковка ми стига за няколко месеца.Ползвам го вече почти 2 години.Може да се остави да действа и като маска. :)) След измиване разликата в състоянието на кожата на лицето е видима.
    Да споделиш мнение за шампоана на L'oreal ;р
    До скоро.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, такъв продукт като този, за който говориш съм ползвала на Гарние отдавна, а на Нивеа може да е хубав, но аз в последно време не се оглеждам много за продукти 3в1, защото ползвам измиващи продукти и маски по отделно.
      За Лореал няма проблем да пиша, за сега съм доволна, но нека да натрупам повече впечатления първо.
      Поздрави:)))

      Изтриване
  3. Здравей, можеш ли да изкажеш мнение от коя маска за коса си доволна. Четох много по форумите,ползвах на Орзен( не е кой знае какво) ,но искам да пробвам и друга..Лорис много я споменават,но разбрах, че има мн. силикон в нея и явно не е добър варянт..Сега използвам козметиката на Phyto шампоан и балсам, но не мога да си позволя да дам толкова пари за маска от тази фирма, иначе искам такава без вредни съставки и т.н.
    Поздрави :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, да, ще пиша за маската в отделна публикация, не знам точно кога, следи на блога:) Иначе на Орзен не съм ползвала маски, само шампоан. А на Лорис нещо нямам вдъхновение като гледам колко са големите опаковките; D Но една приятелка наскоро ми каза, че е доволна, защото са икономични за дълга коса. Поздрави!:)

      Изтриване
    2. Ауу объркала съм се, че ме питаш за някоя конкретна маска..
      Ами да ти кажа за сега няма маска, от която да съм най-доволна. Ползвам различни, а в момента тази на Ейвън от другата публикация и за сега съм доволна от нея. Ако ти е интересно може да следиш, ще пиша за нея отделно в скоро време.
      пп: сетих, се че в началото на годината ползвах маска на Джон Фрида от червената серия, от нея бях много доволна и все с добро я помня:) Май това е маската, която съм запомнила най-много като хубава и с резултат за косата ми..

      Изтриване
    3. Ех, онзи ден като бях в Мола в Плевен и след като тази на Phyto ми се стори мн скъпа и исках да ми предложат по-евтина ми предложиха нея - тази червената ,за която говориш .Мисля че беше 20 лв, 20 и нещо..но количеството ,е малко (150 ml) и се чудя..За тази маска Лорис ме спира само това, че има силикони, не знам вече вредни ли са толкова или... защото някои марки изрично споменават, че продукта им не съдържа , а тези на Лорис го изтъкват (обогатена със силикон, хаха.. ) Ще следя темите, да..интересни са . Благодаря ти за бързият отговор.
      Поздравии ! :)

      Изтриване
    4. Да наистина количеството не е много и зависи от дължината на косата ти, но ако не я ползваш на всяко миене ще стигне за повече време. Аз например ползвам маски веднъж седмично, редувам с балсами, а дори някога само по шампоан. Ако търсиш продукт за честа употреба тогава вече ще ти трябва по-голямо количество, ако не ти е критерий само цената.
      Относно силиконите в въпрос за на предпочитание мисля. Силиконът в козметиката за коса обвива косъма с тънък слой прави го по-лъскав, гладък и косата изглежда привидно здрава, но от друга страна не е хубаво да се ползва дълго време защото запушва космената луковица . Така поне помня от прочетеното, не претендирам за компетентност. Така че хората, които търсят по-натурални продукти без силикони, парабени и прочие химии избират такива, които не ги съдържат.
      Успех в намирането на подходящата маска, може да споделиш следващия път на коя си се спряла

      Изтриване
  4. Здравей, да непременно...скоро се каня да ходя за някои покупки..Мисля да пробвам тази маска на Джон Фрида и ще я редувам с балсам, за да ми стигне за повече време.
    До скоро.
    Поздрави. :))))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...