четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Decleor Expression de L'age Roll'On

Привет!
Преди време бях показала в една публикация за нови придобивки, продукт за първи бръчки на Decleor от сп. Грация. Известно време бях в чуденка дали има смисъл да го взимам. Огледах щателно лицето си специално за да открия някоя издайническа линия, но не... поне не и много видими. Дори, ако не се беше наложило заради крема, въобще нямаше да забележа, че имам 1-2 линии на челото, които именно реших да третирам най-вече с крема.
На 29 г. съм, но като повечето хора на моята възраст все още нямам силно изразени бръчки, освен мимическите. Кремът е всъщност за първите такива, може би по-скоро фини линии, които е нормално да се появяват около тази възраст. Но и като превенция далеч не е толкова лошо като идея, затова грабнах едно списание.


Каква е марката Decleor? - Деклеор е висша френска козметика с натурални продукти насочени към "Ароматерапия и фитотерапията, козметични процедури и козметични продукти на базата на етерични масла и растителни екстракти, произведени в Париж"(мой превод надявам се да не съдържа неточности).

За Decleor Expression de L'age Roll'On - опаковката на този крем е много приятна в меки, жълти тонове. Характерното както виждате на снимката е, че има три масажни топченца. Количеството е 20 мл. и смятам, че ще ми стигне за доста време напред.
Откакто го взех го ползвам всеки ден в три зони на лицето. На челото най-вече, около очите и около устните. Първо правя малко кръгообразни движения с топчетата и след това разнасям до попиване на останалото с пръсти. Допада ми като консистенция и аромат, не дразни кожата ми и бързо попива. Топченцата за също приятни като усещане.
Относно анти-бръчковия ефект, не съм сигурна какъв точно трябва да е на този етап. Четох, че би трябвало да действа попълващо или заглаждащо на бръчките, но при мен не забелязвам такова нещо  в зоната на челото, надявам се поне в дългосрочен план да има ефект за общото състояние на кожата ми. Все пак това, което забелязвам е леко 'блърване' на кожата в участъците, в които е нанесен. Но има един малък минус. Ако по невнимание си разтъркам кожата има т. нар. кир ефект. Но за сметка на това до сега само 2 пъти ми се случи и то само на челото. Дори смятам, че тъй като сложих още някакъв продукт се получи този нежелан ефект, затова от тогава го слагам само самостоятелно.

Това е мнението ми базирано на едномесечен опит за сега. Не съм възхитена, но и не съм разочарована. Радвам се, че посредством такива кампании имам възможност да тествам продукти, които са далеч над възможностите ми, които мога да отделя за такъв клас козметика. Цената на списанието с крема беше 7.95 лв., а само крема в магазинната мрежа е цели 85 лв...

Знам, че повечето от вас си взеха този крем, затова ще се радвам да споделите опит и обменим мнения.

2 коментара:

  1. Аз съм със смесени чувства като цяло, наистина има ефект на "кир", което не ми харесва, да ухае чудесно, но ефект все още не виждам. Ползвам го предимно вечер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз го ползвам предимно вечер, но според мен не трябва да очакваме много от този продукт. Струва ми се, че отзивите за него не са като за най-добрия продукт на марката, а напротив. Поне с такова впечатление останах от прочетеното в мрежата. Но като идея за грижа и превенция обаче не е лош. Поне до края на годината смятам, че ще ми стигне и ще имам по-обстойно мнение, а дано и ефект да има:)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...