петък, 22 ноември 2013 г.

Empties x3/1

Привет, ето какви още празни опаковки понасъбрах, надявам се информацията за тях да ви е от полза. 
 
Purederm Essence Pearl Mask - тази маска беше доста напоена и се наложи да изтискам малко от нея преди да я сложа на лицето си. Като цяло не съм впечатлена от ефекта на моето лице и няма да я повторя.

Maybelline Volume Express - спирала за мигли с ревю тук. Доволна съм от спиралката, може някой ден да си я взема отново. Особено, ако е на промоция:)

Orofluido Beauty Elixir - и за него вече съм писала публикация, която можете да прочетете тук. Като ще добавя, че не бих си купила друга опаковка на този етап. Идва ми малко гъст, а предпочитам по-редки консистенции.

Klorane - балсам от серията с хинин против косопад. От него въобще не виждам смисъл. Можете да прочетете още малко ето тук.

И накрая един парфюм, чието дъно видях преди известно време - Lancome Magnifique, и май нечие друго дъно няма да видя скоро. Хубав парфюм, изискан, искрящ. С доминираща роза, така че може да не се хареса на всяка дама. Но заслужава да му хвърлите един тест, ако имате възможност.

За да не стане прекалено дълго и за да е по-удобно за четене и коментиране, реших и тази публикация да разделя на две части, така че очаквайте втората тези дни. До скоро!:)

7 коментара:

  1. Маските от тази серия и на мен ми се виждат твърде напоени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Други не съм пробвала такива на Purederm, само с тази имам опит. За сравнение една на Балеа, която бях ползвала преди известно време беше по-добре и от към напоеност и от към ефект:)

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Интересен пост.Много любима спирала, отдавна не съм си я купувала. Маските на Purederm ги гледам от дооста време, но все не ми допадат видовете, които са останали.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз не съм очарована като цяло, спомням си, че имах и едни загряващи, които се слагат на мокро лице и при допир с кожата се усеща топлина.. уж трябваше да са дълбокопочистващи или нещо от сорта, че повече за идеята на продукта не помня, но пък съм запомнила, че нямаха ефект при мен. Също и едни напоени падчета за под очи - и те не бяха нищо особено..

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...