неделя, 24 ноември 2013 г.

Empties x3/2

Продължавам публикацията от предния път. Много съжалявам за лошото качество на снимката.


L'Oreal Sкin Perfection мицеларен разтвор - първият път, когато писах за него, го бях взела наскоро и нямах много впечатления. Помня, че леко негативно се изказах, но сега вече имам цялостно мнение и бих го променила към изцяло положително доколкото е добър за дрогериен клас козметика.

Balea душ-гел - много хубав парфюмен, аромат, обаче малко трудно се изтисква от опаковката.

Avene Cleanance почистващ гел за проблемна кожа - много бях доволна от него, въпреки че изсушаваше малко бузите ми. Можете да прочетете повече тук.

Klorane шампоанът с хинин към балсамът от предната публикация - и за него писах тук. Крайното ми заключение е, че засега не бих си взела голяма опаковка от него.

Avene мицеларен лосион 50 мл - в сравнение с Биодерма не ми хареса толкова, а и не очаквах да ми люти на очите... Може да се каже, че имах по-високи очаквания от този продукт на Авен, които не бях оправдани.

Balea Intensiv балсам за устни - както и всички останали балсами на марката и този е гола вода. Не го препоръчвам на хора с много сухи и напукани устни. Освен това този е и оранжев на цвят и ми се струва, че жълтееше и на устните. Но пък са евтини и ако все пак сте решили да си вземете непретенциозно балсамче за всеки ден, не е толкова зле.

Това е засега от мен и празните опаковки. Надявам се информацията да ви е била поне малко полезна.
До нови срещи!:)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...