събота, 14 декември 2013 г.

M.A.C Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle

За този продукт доста е изписано в нета, той е от най-купуваните продукти на MAC. Това е 7364787364 публикация за него и се надявам да не ви отегча, като затова ще се постарая да бъда максимално кратка. Отзивите  за  Soft & Gentle варират от осанна до разпни го, като везните клонят повече към първото. Имах малко колебание дали да не го квалифицирам като 'любим продукт', но в крайна сметка реших да напиша само отзив, защото не ми е нито свръх любим, нито чак нелюбим. Нещо като 50/50.
Без да изпадам в излишни словоизлияния за мен е продукт, без който мога, но от друга страна се радвам, че го имам и с удоволствие го ползвам.

 
Имам го някъде от пролетта и определено трябваше по-рано да пусна публикацията, но тотално бях забравила... до сега. 
Soft & Gentle е бледо кафяв към шампанско на цвят с фин блясък без едри частици. Аз го поставям само на скулите и по-малко на слепоочието, но много избягвам да го слагам на други места. Стои лъскаво в хубавия смисъл на думата и приятно подчертава изпъкналите части като скулите, когато е съчетан с матова бронзираща пудра на изкуствена светлина. Избягвам да го нося през деня или го слагам много пестеливо, защото в противен случай изглеждам лъснала повече отколкото съм в действителност, просто подсилва лъскавината на мазната кожа. Такива са поне моите наблюдения. Аз лично много обичам да го ползвам, когато си правя цялостен макиаж за вечерно излизане, обикновено не пропускам да си го сложа иначе се чувствам сякаш съм забравила нещо основно.
Количеството на този хайлайтър е просто огромно, само дето не мога да кажа колко точно грама, защото не е в момента пред мен, но е като голяма пудра и ще ми стигне за поне два живота. Защо ги правят толкова големи след като се ползват само на определени части от лицето не знам. Моят съм го ползвала доста на брой пъти, а почти не му личи. Още повече предвид, че е от т. нар. печени продукти имам чувството, че никога няма да свърши. Идеалното за мен би било, ако беше с наполовината грамаж и съответно наполовин цена, за да имам повече видове скинфиниши, но уви:D
Това е за мен Soft and Gentle, един продукт, без който определено може, но и който никак не е зле, ако се притежава. Дали e продукт must have на съвременната млада дама, според мен не на 100%, доколкото вкусовете и кожите са различни, но определено, ако се колебаете м/у него и други по-евтини, е по-хубав от повечето хайлайтъри в средния клас(които аз съм ползвала). Много съм привлечена да притежавам още някой от останалите скинфиниши на МАС, но цената от 57 лв. много ме спира за сега...
Ако и вие имате опит с този продукт ще ми е интересно да прочета и вашите мнения :)
До нови срещи !
 

8 коментара:

  1. Много хубаво описание на продукта. Беше ми интересно да го прочета, но аз лично не бих го взела, освен цената му, ме спира и това, че е доста лъскав.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Той не е много лъскав, ако се употреби умерено и особено за вечер:)

      Изтриване
  2. Страхотен продукт!Аз също много искам да си взема скинфиниш и точно в момента имат нова колекция с доста интересни цветове,но и на мен не ми се дават 60лв за един единствен продукт,който все пак се води среден клас козметика в Америка.Може би догодина... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Уау, вярно че в сайта им цените са доста по-приемливи, но не знаех, че чак среден клас ги водят... жалко за нас.
      Тогава Лореал сигурно е нисък клас?:)

      Изтриване
  3. Не съм пробвала скинфинишите, но са в уишлиста ми от доста време :)
    Благодаря ти за поста :)
    Позрави, С.
    Girl's temptations | Latest Haul

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, преглеждам блога и с нетърпение очаквам публикациите ти с продукти за коса...
    До скоро :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, че го правиш, съвсем скоро ще има още такива публикации:)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...