събота, 18 януари 2014 г.

Нови продукти 8

Привет в първата за тази година публикация с нови продукти.
Да видим какво ми донесе 2014 г. засега.

Шампоан Matrix Amplify - за обем. Взех го за 11.90 лв. от Златна Рибка.
Дезодорант Balea - не помня цената, но много хубаво мирише, като парфюм.
Ексфолиант Neutrogena - бях се запътила за другият 2в1 продукт, но прецених, че този ексофолиант ще ми влезе повече в употреба. Независимо, че се води drugstore марка, продуктите на Neutrogena се ползват с доста добра репутация и дори се препоръчват от някои дерматолози.
Още един, но мини дезодорант на Balea, но който ще ми е пръв и последен, защото ми мирише ужасно на сапун... направо never ever!

Гел за изваяно тяло на Refan - това ми е първият козметичен продукт, който ползвам на Рефан, като изключим парфюмерията. Знаете, че много популярни са им ексфолиантите, но аз до сега никога не съм проявявала интерес поради факта, че предпочитам гъба+душ гел вместо тях. Не, че съм ги отписала тотално, но може би като се затопли времето ще имам шанс да ги изпробвам.
Серия с черен хайвер на Avon, която се състои от крем за лице и околоочен крем. За тях смятам да направя отделна публикация, ако си заслужават.
Крем за тяло Elvie, подарък от скъпа приятелка.

Апликатор за сенки - много отдавна исках да си взема апликатор с дълга дръжка, за да мога да го слагам в несесера на Real Techniques. Сигурно съм от малкото традиционалистки, които още си харесват и ползват дунапренените апликатори. Този е и много достъпен като цена за 1.90 лв., надявам се да е сносен като качество.

И две неща, които получих от енцо.бг.

Лак за коса - прослoвутият Elnett на L'oreal, в мини опаковка от 75 мл на цена от 6.90 лв.
Сгъваема четка за лице Brushart зa 5.90 лв.- и такава четка исках от много време, която да мога да нося в чантата си за грим извън дома. Бях попаднала на мнение за тази от енцо, че е хубава като качество на както се вижда доста бюджетна цена и реших да я тествам. Доволна съм от косъма, много е мек и гали кожата. Забележката ми е към малко недодяланата опаковка, но като за тези пари е добре.
И накрая моливът за очи Avon Diamonds в цвят Sugar Plum.

5 коментара:

  1. На мен крема за лице с хайвер на Avon въобще не ми харесва.След него лицето ми е лепкаво цял ден...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. подкрепям. Той се води нощна грижа, но когато го сложа буквално залепвам за възглавницатта

      Изтриване
    2. Не съм пробвала още крема, но май като чета няма да ми пасне и на мен... интересното при тези продукти, което забелязах, е че са с интересен цвят - леко розовеят на светлина:)

      Изтриване
  2. От серията на Ни Ло и Рефан ползвах ексфолианта лятото, стана ми любимец, сега довършвам един пак на Рефан и отново ще го взема. Гелът за изваяно тяло също е добър, но ако кожата ти е суха, не го препоръчвам, защото има алкохол в състава. Аромата му не е отлкова дълготрасен и е леко лепнещ, поне при мен. Но божествения аромат на серията... <3
    Околоочният на Ейвън пък е супер! Хидратира чудесно и попива мноого бързо. Леко озарява кожата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За ексфолианта от серията и аз съм чела хубави коментари, а гела смятах да си го мажа само на бедрата.. дано да нямам проблеми.
      Околоочния с черен хайвер го тествах и съм на същото мнение, че попива бързо, стори ми се и приятен.
      Поздрави!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...