вторник, 6 май 2014 г.

С цвят на слънце - Perfect Sand Lacquer 70

Слънчево настроение в дъждовните дни с пясъчния лак на Perfect, номер 70.

18 коментара:

  1. Mnogo haresvam pqsachni lakove, cveta e strahoten!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравеей,реших се да сменя малко шампоаните на Фито, искам да те попитам от сериите за коса на Джон Фрида (тъй като съм доволна от маската от червената серия и още съм с нея) ползвала ли си някой шампоан.. чудя се между този за обем .. и този от червената серия за въстановяване :)).. Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, за съжаление техни шампоани не съм ползвала... За червения от същата серия на марката мислех, но така и не го взех, бях чела някъде, че е за доста увредена коса. Но нищо конкретно повече не мога да кажа, само съм чела за тях по блоговете. Виж и ти:)

      Изтриване
  3. Здравей, взех го,надявам се да е хубав.:))
    Искам да те питам -а за пърхут какво би ми препоръчала,ако ти се е случвало да имаш де.. Появи ми се от шампоаните на Фито,бяха само малки прашинки ,но мина бая време вече и ..сега и скалпа ме сърби леко.Искам да се махнат и тогава ще пробвам шампоана за обем,защото мисля,че няма да ми помогне с проблема.Казаха ми шампоан на Милва с хума да пробвам..хмм..
    До скоро , поздрави !

    ОтговорИзтриване
  4. Привет и с това не мога да ти помогна:(, нямам опит с шампоаните против пърхут. Знам, че от серията Здраве имаше също, ако не се лъжа.
    Но ще ми е много интересно да споделиш след време отзиви за шампона, който си взела!:) Аз скоро ще пускам публикация с някои нови продукти за коса, така че може би ще ти е интересно.
    Поздрави и чао:)

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей, за съжаление очаквах повече от този шампоан на Джон Фрида за обем..харесва ми само докато се къпя каква мека пяна прави.. иначе..миризмата изобщо не е трайна,аз лично едва я долавям ,дори когато се къпя с него..За обема..не виждам толкова разлика, а на вторият ден косата си е мазна ( мойта спада към този тип..та.. не ми решава проблема , както съм чувала ,че може да правят някои шампоани за обем) . Мисля скоро да пробвам на Давинес шампоан против пърхот или за мазна или за обем. Ако си ползвала някой ще се радвам да споделиш мнение, в аптеката ми ги похвалиха мн.
    До скоро ! :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много съжалявам, че не ти е допаднал шампоана. По принцип имаше мостри на тази серия в една кутия на пинкс преди месеци, което е било добра идея за тестване. Другия вариант е да се търси шампоан за мазна коса, с освежаваш ефект. Пробвала съм някои такива, но не мога и аз да препоръчам конкретен. С Давинес също нямам опит. То толкова марки има, че човек не може всички да изпробва;D
      И аз ще се радвам ти, ако имаш опит с нея после да го споделиш, определено ще ми е интересно да прочета мнението. И аз съм съм в търсене на хубави шампоани!

      Изтриване
    2. пп: това с аромата не мисля, че трябва да е водещото в избора на един шампоан. Душ-гелът може да ти послужи за ароматерапия, докато се къпеш:)

      Изтриване
  6. Здравей Ралица, ако случайно отвориш да четеш тук искам само да ти кажа, че попаднах на мнение за шампоана на Ив Роше с коприва, като много добър за мазна коса. Даже и аз се замислих дали да не си взема един за всеки случай предвид предстоящите топли дни/месеци.
    Каквото и да вземеш, пиши ми след време от кое си доволна.
    Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  7. Zdravei,blagodarq za predlojenieto..shte go pogledna i ako go probvam shte ti pisha..zasega i ot Davines ne sym dovolna xax..:( do skoroo

    ОтговорИзтриване
  8. Zdravei otnovo..iskam da te popitam polzvala li si shampoan ili maska na markata Macadamia..shte se radvam da procheta mnenie..dosta hvalqt maskata im..Do skoro :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, това е опита ми с продуктите на Макадамия: http://nomatterwhatbeauty.blogspot.com/2013/06/macadamia-natural-oil.html
      Доколкото помня не бяха много подходящи за моята коса. Като цяло серията е ориентирана за възстановяване на суха и увредена коса. Не пречи обаче да пробваш, защото имат продукти в малки размери на изгодни цени, както аз съм направила.
      Поздрави:)

      Изтриване
    2. Здравеей, днес посетих един голям магазин за козметика. Налага ми се напоследък да отделям по-малко средства за шампоани,та бях мн скептично настроена към повечето там . Много се чудех кой да избера от Нивеа,Гарниер,Пантен, wash and go, Билка. За всичките съм чела и доооста негативни мнения..та докато се чудех , за мое голямо учудване видях шампоани на Ив Роше ! Хехее, спомних си,че ми беше споменала този с копривата, поогледах ги и габнах един ..! Силно се надявам да ми хареса..Скоро ще пиша отзиви за него, ако още не си го пробвала,разбира се.. ?! Ако да, ще се радвам да прочета и твоето мнение, а и ако имаш такова и за другите шампоани ,или някой др.който ти харесва от този клас?! От 2 месеца не съм си взимала и маската на Джон Фрида,та се мъча с един балсам, оглеждах и маските на Гарниер(имаш ли мнение за нея?!), но не взех..да си попадала на хубава маска напоследък ?!
      До скоро. Поздравии ! :))

      Изтриване
    3. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
  9. Здравей и от мен, много се радвам че си взела именно този шампоан на Ив.Р., защото аз не съм стигнала още до него и поне ти ще изкажеш някакво мнение. В момента ползвам едни силвър шампоани за матиране на изсветлени коси, един на Дж. Фрида за тъмно-руса коса, и 1-2 по-обикновени /сайъс, ейвън и т.н/за редуване м/у останалите. Така, че нещо не мога да ти дам препоръка, по принцип не съм кой знае колко доволна от никой среден клас шампоан. Обаче ако се сетя нещо по-конкретно пак ще пиша.

    Що се отнася до маските, на Гарние май не съм ползвала .. хмм. Но като по-хубави на прима виста се сещам за маските на Дав, пробвала ли си? Аз съм чувала добри отзиви за тях, на Пантен и Глис Кър може би също, поне за тези се сещам в момента. Евентуално и Ив Роше, но нали знаеш, че има и много други известни и неизвестни в средния клас които може би също са добри.
    Ще се радвам да продължим кореспонденцията в някоя от по-новите публикации:0 Чао засега!:)

    ОтговорИзтриване
  10. Здравеей, хехее..ти много шампоани използваш, аз не смея- или ще ми излезе пърхут,или не ми се отразява добре, това лято забелязвам , че имам и по-малък косопад, да не кажа незначителен ( сигурно помниш миналото лято какъв кошмар беше за мен,когато ти писах) , но използвах една бутилка от Фитото още като го забелязах, мисля, че сега косата ми се скуби при ресане,защото не е достатъчно хидратирана,мека и гладка,както с хубава маска..та насила се къса..Не съм ползвала маските,които ми каза, скоро ще посетя някой магазин и голямо чудене ще пада, хаха..
    Засега мога да ти кажа- че мирише доста на коприва, прозрачен е,пени се добре.След баня миризмата не се задържа на косата и не е изсушена,както ми се е случвало с др шампоани. Моята коса на 2рия ден винаги леко се омазнява, а на 3 в корените е мн зле. Ще изчакам с времето, за да ти пиша дали поне малко се повлиява от него.Но и днес (2ри ден) забелязвам , че си е леееко мазна в корените,както обикновено,но мн леко..Аз имам и бретон от мн . години вече и всяка сутрин го мия и него със шампоан и суша,защото той всеки ден е омазнен,когато стана от сън.Когато съм в нас поне си почива малко,хаха. Започвам да мисля, че и с шампоан от 100 лв.омазняването няма да понамалее.Мисля след време да пробвам и шампоана им за обем с ружа. До скороо , Поздрави !
    P.S - Чудя се дали да пробвам някой сух шампоан някой ден,но не ми вдъхват мн доверие, не знам как ще подейства на скалпа. :))
    Oкей,като приключим кореспонденцията тук, за отзиви от шампоана ще пиша на по-нова публикация. :))

    ОтговорИзтриване
  11. Ах бях писала, но нещо не се публикува и ще пиша пак. Та... препоръчвам ти определено да пробваш някой сух шампоан, например на Балеа имат едни по-малки разфасовки, които са иделани за целта. Ти няма да пръскаш на цялата глава, а само на бретона щом там ти е проблемно място. На други марки също има, напр. Шаума, но не ми хареса заради силната миризма, а този на Сайъс не съм ползвала, но не съм и чела мн хубави отзиви, а пък за Клоранския съм чела хубави, но той е малко по-скъпичък. Който и да вземеш ще се радвам да споделиш отзиви след това. Чао засега от мен, хубаво лято!:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...