събота, 1 юни 2013 г.

Ароматна среща: Bvlgari BLV Eau de Parfum II


Продължавам парфюмната традиция да ви показвам харесвани от мен парфюми за лятото. В настоящата публикация това e BLV Eau de Parfum II на италианският бижутерен бранд Булгари. Лансиран е на пазара през 2009 г.

Кратко описание на аромата: "Той не е вдъхновен от прозрачността на 90-те години, а въплъщава стила на Булгари, характеризиращ се с богатство, присъствие и... изисканост", заявява парфюмериста Жак Кавалие.
Парфюмът, наречен Blv Eau de Parfum II, е резултат от дълбока, пищна смесица от аромати на теменужка, женско биле, мандарин и ирис с чувствените оттенъци на мускус и бензое."


За мен BLV Eau de Parfum II е толкова прохладен и свеж колкото полъх на летен вятър в цветна градина. Купих го зимата, но истинското и най-подходящо време за него е сега. Аз усещам най-вече теменужките в него. Като присъственост този парфюм е дискретен и стои близо до кожата, което го прави идеален всекидневен и офисен аромат. И този път ще спомена, че цветът на течността идеално съвпада с мириса на съдържанието. Като минус обаче ще отбележа масивният флакон, който е красив сам по себе си, но доста обемен и тежък като за 30 мл. и носене в дамска чантичка. Затова обаче също има решение и то е в лимитираните 25 милилитрови бижу-флакончета, които са идеални за носене с цел подновяване през деня. Следващият път вероятно бих си взела от тях.



А какво е вашето мнение за  BLV Eau de Parfum II Бих се радвала да го чуя.

3 коментара:

  1. Благодаря ти за всички коментари досега! И много се радвам, че вече има къде да ти отговоря! :))
    За жалост сесията ми току-що започна и новите снимки ще са рядкост през следващия месец, но ще направя всичко възможно!
    Благодаря ти отново за това, че посещаваш блога ми! <3

    Деси
    http://truedreamcatcher.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Моля, удоволствието е мое! Ще си те следя и занапред, защото ми харесва стилът ти!:)
    И успех на изпитите!:-D
    Веси

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасен аромат за по-топло време. Ефирен и женствен.
    С удоволствие бих го прибавила към колекцията си :)


    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...