неделя, 23 юни 2013 г.

Macadamia Natural Oil

Здравейте!

Това са трите продукта на американската марка Macadamia Natural Oil, с които имах възможност да се запозная и ви споделям мнението си за тях.
Накратко продуктите са ориентирани към следните проблеми на косата:
- суха, 'храстовидна' коса;
- заплетена коса;
- изтощена коса;
- химически третирана и прочие проблеми на загубилата блясък и жизненост коса.
Продуктите Macadamia Natural Oil съдържат масла от макадамия и арган, които подхранват, възстановяват и защитават проблемната и суха коса.

Macadamia Deep Repair Masque
Macadamia Moisturising Rinse
Macadamin Healing Oil Treatment

Както се вижда от опаковките не са в пълен размер и слава Богу. Радвам, се че тази марка освен пълноразмерни продукти предлага и такива за тест или в травъл размер, с които човек има възможност да се запознае без да пилее пари в опасения, че няма да паснат на косата му. Както е в моят случай.
Трябва да призная, че предварително имах представа, че продуктите на Macadamia Natural Oil са предназначени за много сухи и изтощени коси/най-вече/, а моята не е суха, но тъй като използвам преса и сешаор реших, че една грижа в повече не е излишна. Съжалявам, че не съм използвала тези продукти миналата година когато имах най-голяма нужда след като косата ми претърпя един неуспешен опит за омбре ефект. Но тази година и това лято косата ми не е толкова суха и увредена, както миналото.
За маската  - тази маска се оказа тежка за моята коса. Наистина след употреба косата е хидратирана, по-мека и гладка, но на мен твърде бързо ми се омазни косата след нея. Може би за мен ще е по-подходяща зимата.
Балсамът - той най-много не ми хареса от трите продукта, нещо като маската но в по-лек вариант. Да не казвам, че почти не открих никаква полза и ефект от него.
Олиото - най-много ми хареса от трите! Препоръчват го за всеки тип коса и най-вече за сухата и увредена. Не утежнява косата ми много и не лепне. Прави я по-жизнена и еластична, освен това неговата употреба е многофункционална. Освен директно на косата/влажна или суха/, за дълбока хидратация и грижа може да се добавя и в маски, бои за коса или шампоани. Препоръчвам го!

В заключение продуктите Macadamia Natural Oil са хубави когато се прилагат на коси с конкретни нужди, към които е ориентирана марката. Аз ви препоръчвам да ги тествате като мен за да прецените най-добре как се отразяват на вашата коса.
До скоро!

6 коментара:

  1. Ммм, олиото определено ще се тества - вече прекалено много хубави отзиви станаха за него :)

    ОтговорИзтриване
  2. Олиото ме заинтригува, ще го потърся за проба.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В Златна рибка го има, за магазини обаче не знам ...

      Изтриване
  3. Аз имам балсама без отмиване, много ми харесва! Задължително ще пробвам и другите продукти от серията, олиото ми е фаворит ;)
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Excellent way of explaining, and fastidious paragraph to get data regarding my presentation focus, which i am going to convey in school.



    http://tiny.pl/hs6b4

    My homepage :: Hydrellatone review

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...