събота, 15 юни 2013 г.

OROFLUIDO Beauty Elixir

Когато си поръчах този мини размер от въпросният елексир за коса дори не бях чувала за серията Orofluido. В последствие добих повече представа от информацията в мрежата. 
Накратко Orofluido Beauty Elixir е комбинация от три вида натурални масла: арганово, кипарисово и ленено, които са познати и високоценени средства за разкрасяване още от древни времена. Самата консистенция на елексира е доста по-гъста за разлика от останалите подобни продукти, които съм ползвала. Аромата е опияняващо ванилен. Може да се нанася на суха или влажна коса в зависимост от ефекта, който желаем да постигнем.
На влажна коса: съкращава времето за сушене; придава блясък на косъма; дава на косата плътност и подвижност.
На суха коса: придава мигновен блясък; прави косата мека, гъвкава и лесна за оформяне; улеснява разресването.


На този етап от няколко ползвания е рано за категорично мнение за ефектът върху моята коса и не мога да се изкажа генерално за качествата на продукта. По принцип го дават за всеки тип коса, а моята е по-бързоомазняваща се в корените и не бих искала да ми влияе негативно в тази насока. Но ми направи впечатление, че наистина както го описват сякаш се топи и изчезва след като се нанесе, не лепне и не омазнява. Придава повече плътност и прави косата покорна, но не забелязвам да е по-бляскава, по-скоро стои матирана/когато е на влажна коса, на суха като финиш, като че ли има малко повече блясък/. 
Според мен продуктът е икономичен колкото са и други продукти от този тип и консистенция, но конкретно за това мини понеже е без помпичка трябва да се внимава, защото има риск да се излее повече количество.
Ароматът е много приятен за употреба, наистина е удоволствие за сетивата. Почти божествен!:)


Orofluido Beauty Elixir от 5 мл е за цена от 2.50 лв в Enzo.bg. По мое мнение една чудесна цена за не малко количество на такъв хубав продукт, от който човек има достатъчно за да го опознае и прецени качествата му.
А това е линк, където са показани и останалите продукти от серията. Аз мисля, че бих си взела шампоана. И сайта.

6 коментара:

  1. Blagodarq ti che spodeli s nas! :)
    http://gabisade.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. I have orofluido mask,you should try it :-) Kisses

    ОтговорИзтриване
  3. Уникални са продуктите, аз също имам елексира за коса...Уникален е! Понякога го използвам и за тялото :))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...