петък, 31 януари 2014 г.

Empties x4

Здравейте!
Най-после успях да завърша публикацията с първите празни опаковки за тази година/е някои са празни още от миналата/. Първо започвам с продуктите за коса:

Inoa Color Care - за този крем-шампоан бях писала веднъж още през... лятото. Мнението ми е малко противоречиво все още. Понякога харесвах косата си след него, друг път я чувствах по-мазна в корените. Не смятам, че е лош продукт, само не пасва на моята коса напълно.
L'oreal Preference балсам за коса - това е всъщност балсама от боята Преферанс, който аз си ползвах доста време поради немалката опаковка от 55 мл. Харесва ми и съм доволна от него.
Schauma & Вalea - сухи шампоани за коса. Чели сте доста за Шуамския продукт, но аз никак не съм доволна от него. Мирише ми просто ужасно. Май само заради това няма да си го купя повече. Другият на Балеа е далеч по-поносим като мирис, освен това се предлага в различни разфасовки, като моята е от малките за носене в чанта - практично. Що се отнася до ефекта на косата между двата за мен няма особено голяма разлика.
Kerastase Oleo Relax - олиото за непокорна коса от кутията на Пинкс.бг, което беше в предоставено под формата на 3х5 мл. сашета, едно не малко според мен количество за да имам някаква сносна представа за продукта. Аз лично съм доволна, независимо, че не би трябвало да ми пасне на типа коса и нуждите, се оказа лесно за ползване, леко, немазно и като цяло доста приятно.

За тяло:
Aroma антицелулитен гел за тяло - приятен, бързопопиващ като конситенция с аромат на портокали, но не успях да го употребя докарай, защото към края нещо промени цвета си и се наложи преждевеременно да замине към кофата... не знам и аз защо так се случи, или е причината в самия продукт или е в това, че не го ползвах постоянно и редувах и с други и в крайна сметка доста се проточи употребата му във времето(но не мисля, че е нормално само за няколко месеца да се скапе така).
Dove beauty finish дезодорант за тяло - от него съм доста доволна, имаше приятен аромат и добре защитаваше от неприятни миризми през деня.
Nivea double effect - и този стик против изпотяване с "двоен ефект" не успях да го употребя докрай. За мен лично най-доброто, което съм ползвала от този ценови клас е на Rexona.
Мини душ-гел Ives Rocher - oще един продукт на Пинкс.бг, помните го. Много е приятен, пенлив и ароматен.

За лице:
Измиваща пяна L'oreal Sublime Fresh - и за тази пяна вече бях писала, ако помните като не се бях изказала много ласкаво, но след като добих повече опит изразходвайки цялата опаковка, то сега мога да заключа по подобен начин, че не е незаменима част от почистване на лицето, но ... за мен се оказа много подходяща за сутрешно измиване като по-лек продукт за отстраняване на себума натрупан през нощта и за освежаване. Да, на този етап страшно ми допадна, и определено бих се снабдила повторно с нея.
Термална вода Avene - класика за мен. Няма нужда да ви занимавам с излишни обяснения, вярвам, че повечето от вас имат опит с нея или поне са чели доста материали из нета, затова няма да ви губя времето като ви повтарям колко добър продукт е.
Маска за лице с естествени перли и вит. Е, Purederm - оказа се, че тази маска далеч не е толкова лоша като действие, макар трудно да успях да се спогодя с нея, предвид количеството на непрактичната еднократна опаковка за многократно ползване...
Молив за очи Avon Diamonds в цвят fashy copper - третият продукт неупотребен докрай. Просто не докарва абсолютно никакъв цвят в момента... в началото се забелязваше леко, но сега около година по-късно изобщо не се откроява на кожата. Имам още 3 цвята от тази серия, които не са такива обаче. Разликата м/у отделните цветове според мен, е че светлите са слабо пигментирани, а тъмните са доста по-наситени.

Това е за сега от мен, надявам се в следващия месец да съм по-активна. До скоро виждане!:) 

8 коментара:

  1. И аз не съм доволна от тези сухи шампоани. Освен неприятния мирис, оставят бели следи по косата и изглеждам все едно съм побелялa :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, така е остават бели следи, но сякаш не винаги, не знам защо понякога пръскат бяло друг път не... има значение разклащането или пръскането, нямам идея. Но аз се старая уж да не личи много като разресвам добре косата където съм пръскала:) Надявам се да ни ми е личало много:)

      Изтриване
  2. Определено ще пробвам сухият шампоан на Балеа. Относно този на Шаума, лично на мен точно ароматът ми харесва, но както се спомена, оставя бели следи, което изобщо не ми харесва.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз един път се бях напръскала с Шаумата и в един магазин ми се стори, че жената до мен ме изгледа доста странно и сбърчи нос... може и наистина да ми се е сторило, но ми остави кофти спомен. А и предвид силната миризма просто не мога да ползвам парфюм, докато съм напръскана с него... Иначе ок, ако не ти е проблем на теб:) Пробвай и другия, дано да ти допадне:)
      Аз смятам да тествам и други като например Syoss, може да открия по-добър от тези за мен.

      Изтриване
  3. Този балсам на Лореал и на мен ми е любим :) Имам още поне 3 опаковки в банята :) Къткам си ги хихихи

    ОтговорИзтриване
  4. На мен пък сухият шампоан на Балея ми мирише ужасно.Явно си е до вкус, както с парфюмите :)) Олиото на Kerastase и на мен ми хареса :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, така си е:) "На вкус и на цвет товарищей нет", дано правилно да съм го написала:))

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...