неделя, 15 септември 2013 г.

L'OREAL ELSEVE Huile Extraordinaire

Привет отново!
L'oreal Elseve Huile Extraordinaire, което ще е предмет на обсъждане в настоящата публикация не е нещо ново на българския пазар, а може би повечето от вас имат опит с него. Тъй като съм много доволна от качествата му прецених, че заслужава да му обърна внимание в една публикация, защо не? Имам го от зимните месеци и е продукт, който не ме е разочаровал до сега колкото и други подобни продукти да съм ползвала преди и след него. Предлага се в два варианта - за всеки тип коса и за боядисана. Моето е втория вид, а количеството е 100 мл. в солидна стъклена бутилка.

Накратко за Elseve Extraordinary Oil: Специално създадено за боядисана коса то е обогатено с UV филтри, които освежават цвета и го правят особено ефектен! Благодарение на уникалната му формула с 6 скъпоценни цветни масла/лотус, лайка, тиаре, роза, ленено масло и matricaria/, която активно подхранва и освежава косата, тя е в пъти по-блестяща и копринено мека на допир. Притежава изтънчен аромат, не омазнява и не утежнява косъма.


Моите впечатления: Олиото оправдава всички по-горе изброени обещания. Не е много гъсто, което го прави лесно за употреба и мирише изключително приятно. Прави косата да изглежда по-гладка и подхранена. За разлика от други подобни продукти, за този съм убедена, че не омазнява и не сплъстява косата ми.
Може да се прилага по три начина: преди измиване за подхранване; преди оформяне на прическата за предпазване на цвета; като завършек за повече блясък. Аз го използвам след измиване и преди сешоар/а понякога и след като финиш/.
Олиото е изключително икономично със своите 100 мл., на които аз честно казано не им виждам края. Употребявам го 1-2 пъти седмично, а едно изпомпване ми е достатъчно, защото иначе рискувам да е много за косата ми. Това разбира се може да не е валидно за вас, защото ако обичате след всяко миене да употребявате такива продукти и ако косата ви е суха и гъста, то доста по-бързо ще ви свърши. Но така или иначе пак го намирам за икономично при всички положения. 
И все пак не очаквайте чудеса, но L'oreal Elseve Extraoridnary Oil e достатъчно добър продукт за да се конкурира с повечето подобни на пазара.

Вдъхновение от Doutzen Kroes, която е от рекламните лица на олиото.


Ако имате опит с този продукт би ми било интересно да прочета впечатленията ви.
До скоро!

2 коментара:

  1. Харесвам цялата серия на L'oreal Elseve за боядисана коса, всичките им продукти от тази серия за чудесни! Extraordinary Oil не съм го пробвала, защото ползвам друг подобен на него продукт, но на друга марка, но след тази публикация, мисля че трябва да го тествам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май се досещам кой е продукта, който ползваш:) Аз бих ти препоръчала да пробваш другото на Елсев, което е за небоядисана коса, ако твоята не е такава.
      Поздрави!:)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...